Rijschool Hoofddorp

Rijschool nodig in Hoofddorp?

Ben je op zoek naar een rijschool in Hoofddorp bij een vertrouwd en vakkundig adres? Welkom bij Rijschool Lauritsen. Met ruim 30 jaar ervaring behoort Lauritsen tot één van de meest bekende en gerenommeerde rijscholen in de regio. Als je op zoek bent naar een professionele rijschool in Hoofddorp, hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben door de jaren heen aan enorm veel leerlingen uit Hoofddorp les gegeven. Doordat wij altijd streven naar de hoogste kwaliteit en service, zie je dat het slagingspercentage bij ons daarom enorm hoog is. Wij zorgen ervoor dat de cursisten zich altijd op hun gemak voelen, maar verliezen de kwaliteit van het lesgeven nooit uit het oog. Ons streven is immers altijd om leerlingen in één keer te laten slagen.

Welke rijschool in Hoofddorp kiezen?

Het kiezen van een rijschool in Hoofddorp of omliggende plaatsen is een kostbare- en persoonlijke aangelegenheid. Daarom is het van belang dat je zeker weet dat je bij de juiste rijschool zit. Lauritsen biedt daarom een proefles aan voor een actieprijs van €30,-. Het bedrag van deze proefles wordt weer in mindering gebracht zodra er over wordt gegaan tot reguliere lessen of een pakket. Bij ons worden wowel de theorie als de praktijklessen gegeven volgens de nieuwste richtlijnen van de CBR en altijd met alle benodigde certificaten en trainingen voor de instructeurs.

Lauritsen Rijopleidingen biedt zijn cursisten o.a:

check lauritsen   Uitstekende individuele rijopleiding

check lauritsen   Betaalbare lestarieven

check lauritsen   Hoog slagingspercentage (Bron: www.rijschoolgegevens.nl)

check lauritsen   Rijbewijs B en Rijbewijs BE

check lauritsen   Theoriecursus

check lauritsen   Caravantraining

check lauritsen   Rijbewijs in 10 dagen

Rijschool Hoofddorp – Werkgebied

De rijlessen worden gegeven in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug,  Abbenes, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Beinsdorp, Bennebroek,  Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Hillegom, Hoofddorp, Lijnden, Lisse,  Lisserbroek, Nieuw Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg.

Alle lessen worden gegeven met jong, goed onderhouden materiaal. Voor rijbewijs B met Opel Astra,Hyundai i40, Volkswagen Polo en Opel Corsa, voor rijbewijs B-E een VW Transporter met aanhanger. Ook voor automaatrijles.

Praktijk:

Bij aanvang van de praktijklessen duurt de les 1 uur, maar zodra de voertuigbeheersing het toelaat wordt dat uitgebreid naar 1,5 uur per les om maximaal rendement uit de lestijd te halen. De lessen worden niet gebruikt om andere cursisten te halen of te brengen, daardoor heb je altijd echt 1 of 1,5 uur les!

Proefles aanvragen? Een proefles is altijd belangrijk om zeker te weten dat je bij een rijschool- en rijinstructeur zit wat professioneel is en waar je je prettig bij voelt.

Rijschool Hoofddorp

Rijbewijs B Starterspakket

De eerste 10 Autorijlessen
+ Rijexamen voor maar

€550,-

Normaal: €659,50

Tevens het praktijkbegeleidend boek “Taal van de weg” t.w.v.  €19,50 helemaal gratis. Samen een totale besparing van maar liefst €149,50

Rijbewijs BE halen?

Nu de ééndaagse cursus

€479,-

Normaal €568,- = besparing van €89,-