Rijles financiering

 

RIJBEWIJS FINANCIERING

Het kan weleens voorkomen dat je je rijbewijs wilt hebben, maar even niet over de financiële middelen beschikt.

Vanaf heden bieden wij ook de mogelijkheid om je rijopleiding te financieren. Dit maken wij mogelijk middels de Drive-Smart-Rijbewijsfinanciering.

Drive-Smart is een slimme keuze als je op een verantwoorde en betrouwbare manier geld wilt lenen voor jouw autorijlessen. Je kan direct starten met je rijlessen en later de rijlesfinanciering terugbetalen in maandelijkse termijnen.

Van te voren laten we je exact weten wat de voorwaarden zijn van onze rijlesfinanciering en kunnen wij precies zeggen wat je maandlasten zijn. Op deze manier kan je bewust de keuze maken of je jouw rijlessen wilt financieren. Als je financieringsaanvraag is goedgekeurd, weet je dat je na maximaal 24 maanden klaar bent met betalen. Kiezen voor een Drive-Smart rijlesfinanciering betekent dat je kiest voor zekerheid; je weet precies waar je aan toe bent.

Drive-Smart biedt jouw de mogelijkheid een financiering af te sluiten tussen de 250 en 2000 euro. Je kan met het bedrag je rijlespakket of een deel daarvan financieren. Wil je een idee hebben wat de kosten zijn voor het financieren van jouw rijlessen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak.

LAURITSEN Rijopleidingen introduceert de Drive-Smart-Rijbewijsfinanciering.

Nu is het mogelijk om voor een laag maandtarief je rijbewijs te halen.

Via Drive-Smart kun je je gehele rijopleiding in 24 maanden betalen. Je kunt dan meerdere keren per week lessen en dus snel je rijbewijs halen. LAURITSEN Rijopleidingen bemiddelt voor je en vraagt de financiering online voor je aan. Binnen een kwartier nadat de aanvraag is gedaan, hoor je of de financiering is goedgekeurd. Bel ons voor een een intake-gesprek,  waarbij we je financiering kunnen bespreken en eventueel kunnen aanvragen.