Rijbewijs in 10 dagen

Je rijbewijs in 10 dagen!

Super snel je rijbewijs halen!

Bij Lauritsen Rijopleidingen volg je de rijopleiding in 10 dagen.
10 dagen van intensief bezig zijn, wat je stap voor stap dichter bij je rijbewijs brengt. Er zijn verschillende redenen waarom je je rijbewijs versneld wilt halen:

check lauritsen   Je wilt er geen maanden over doen (zo snel mogelijk zelfstandig autorijden)
check lauritsen   Je hebt je rijbewijs snel nodig (voor je werk of vertrek naar het buitenland)
check lauritsen   Je hebt weinig tijd (drukke werkzaamheden of een drukke studie).

Dus versneld je rijbewijs, het kan al in 10 dagen

 32  uur rijles incl. praktijkexamen  € 1579,00

Wat heb je nodig om de cursus te volgen:

Een flinke dosis motivatie

Doorzettingsvermorgen

10 dagen de tijd

Voorafgaande aan de cursus wordt er een intest gedaan om te kijken hoe snel jij de oefenstof tot je neemt en ook om met de instructeur/trice kennis temaken.
Duur intest: 2 uur.  Kosten intest: € 92,00.

Wat wel van belang is dat je op de dag dat je praktijkexamen doet, je in het bezit moet zijn van een geldig theoriecertificaat. Dus begin tijdig met het leren van de theorie. Wij verzorgen ook theoriecursussen.
Kosten : € 90,00

Vanaf 1 november 2017 is de naam van de “Eigen Verklaring” gewijzigd in “Gezondheidsverklaring”  Deze moet je zelf invullen op de site van het CBR, ( www.cbr.nl ) Kosten hiervan € 37,80. Doe dit tijdig zodat wanneer je praktijkexamen aangevraagd gaat worden, je niet meer hoeft te wachten of het CBR je geschikt vind i.v.m. je gezondheid.

 

Heb je je rijbewijs snel nodig, maar je beschikt even niet over de financiële middelen, geen nood. Wij  zijn een samenwerkings verband aangegaan met DRIVE-SMART, waar je een voordelige rijlesfinanciering kan afsluiten. Informeer naar de voorwaarden.