Recencies

Wij kunnen zoveel moois over onszelf zeggen, maar wat nog belangrijker is, is wat onze leerlingen over ons zeggen. Hieronder de ervaringen van onze leerlingen.

Fantastische rijschool

★★★★★
5 5 1
Heel veel dank voor de perfecte rij-opleiding die ik bij u heb mogen volgen. Dankzij u heb ik mijn rijbewijs B in één maal. Top

Professioneel en leerlinggericht

★★★★★
5 5 1
De lessen zijn gestructureerd, duidelijk en gezellig. De instructeur kijkt echt naar wat je nodig hebt en past de les hierop aan. Ik kijk terug op goede, leerzame en gezellige lessen. Michael is een topper en als je net zo een positieve ervaring wilt hebben, zou ik je aanraden je rijlessen bij hem te volgen.

Eerste keer geslaagd.TOP.

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg tevreden over de lessen, Michael is duidelijk, gezellig en luistert goed! Ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

First Time Pass !

★★★★★
5 5 1
The instructor is very nice and expertise! I am an expat, and instructor can explain everything clearly and Patiently to me. Unlike other instructor, my instructor is always on time and never waste my time. Every lesson is worthy ! I would like to recommend Lauritsen school to everyone.

Yes!! In één keer geslaagd!!:)

★★★★★
5 5 1
Ik ben echt superblij. Heb mijn rijbewijs in één keer gehaald. Echt goede rijschool en wordt goed lesgegeven. Ik vind het ook wel beter dat ze je altijd alleen kwamen ophalen, zodat je niet eerst de vorige thuis moest afzetten. Scheelde elke keer weer tijd. Echt blij met alles:)

Supergoede rijschool

★★★★★
5 5 1
Lauritsen is echt een top rijschool. De instructeur was erg vriendelijk, maar toch ook erg strikt in het lesgeven. Ik voelde me erg op mijn gemak en ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb voor de rest geen andere ervaringen met andere rijscholen, maar wat ik hier en daar hoor is toch soms het tegenovergestelde van wat ik ervaren heb bij Lauritsen. Bedankt!!

Wil je je ervaring delen, vul onderstaand formulier dan in.

Naam
E-mail
Titel van je review
Beoordeling
Je ervaring