De Rijschool

Welkom bij Lauritsen Rijopleidingen:

Een rijopleiding is een kostbare, persoonlijke aangelegenheid. Daarom is het van grootste belang de juiste rijschool  te kiezen. En die heb je nu gevonden! Lauritsen Rijopleidingen is een begrip in Nieuw Vennep en omstreken met 30 jaar ervaring. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel de theoriecursus als de praktijklessen worden gegeven volgens de nieuwste richtlijnen van de CBR en altijd met alle benodigde certificaten en trainingen voor de instructeurs.

Lauritsen Rijopleidingen biedt zijn cursisten o.a:

check lauritsen   Uitstekende individuele rijopleiding
check lauritsen   Betaalbare Lestarieven
check lauritsen   Hoog slagingspercentage (Bron: www.rijschoolgegevens.nl)
check lauritsen   Rijopleiding als spoedcursus of normaal in je eigen tempo

Werkgebied:

De rijlessen worden gegeven in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug,  Abbenes, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Beinsdorp, Bennebroek,  Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Hillegom, Hoofddorp, Lijnden, Lisse,  Lisserbroek, Nieuw Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg.

Alle lessen worden gegeven met jong, goed onderhouden materiaal. Voor rijbewijs B met Opel Astra, BMW, Volkswagen Polo en Volkswagen Golf, voor rijbewijs B-E een VW Transporter met aanhanger.

Ook een aanvullende training voor rijden met de caravan of een andere grote aanhangwagen behoort tot de mogelijkheden. De opleidingen voor het theorie- en het praktijkexamen zijn volgens wettelijk voorschrift gesplitst:

Onze theorieopleidingen worden gegeven in een modern multimedia instructielokaal met gebruikmaking van het nieuwste CBR materiaal.

Praktijk:

Bij aanvang van de praktijklessen duurt de les 1 uur, maar zodra de voertuigbeheersing het toelaat wordt dat uitgebreid naar 1,5 uur per les om maximaal rendement uit de lestijd te halen. De lessen worden niet gebruikt om andere cursisten te halen of te brengen, daardoor heb je altijd echt 1 of 1,5 uur les!

Motorrijbewijs:

Ook het motorrijbewijs A wordt door Lauritsen Rijopleidingen verzorgd, maar vanwege de specifieke individuele wensen en mogelijkheden kunnen we daar geen algemene info over verstrekken.

Stuur ons een email via onze contactpagina, waar u ook andere vragen kunt stellen.

Vacature:

Welke rij-instructeur/trice heeft nog tijd over en kan en wil ons team komen versterken. Laat het ons weten en bel of mail ons.

auto richard

Wil je meer informatie of wil je een proefles inplannen?

Neem dan contact op per telefoon, mail of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

2toDrive-Logo

srb-nb

cbr logo      bovag-logo